Morské riasy Agar-Agar
Prírodné zahusťovadlo sa používa na výrobu želatiny či na odľahčenie sladkých krémov
Používame cookies
Súbory cookie a ďalšie technológie používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.
-
1 Čo sú to súbory cookie?
Súbory cookie sú malé časti údajov uložené v textových súboroch, ktoré sa ukladajú do vášho počítača alebo iného zariadenia pri načítaní webových stránok v prehliadači. Používajú sa vo veľkej miere na "zapamätanie" si vás a vašich preferencií, a to buď pri jednej návšteve, alebo pri viacerých opakovaných návštevách.
-
2 Ako používame súbory cookie
Súbory cookie používame na rôzne účely. Niektoré súbory cookie sú potrebné z technických dôvodov; niektoré umožňujú personalizované prostredie pre návštevníkov aj registrovaných používateľov; a niektoré umožňujú zobrazovanie reklamy z vybraných sietí tretích strán.
-
3 Kontrola súborov cookie
Návštevníci môžu chcieť obmedziť používanie súborov cookie alebo úplne zabrániť ich nastavovaniu. Ak zakážete súbory cookie, upozorňujeme, že niektoré funkcie našej služby nemusia fungovať správne.
-
4 Informácie, ktoré zhromažďujeme
Informácie o vás zhromažďujeme len vtedy, ak na to máme dôvod - napríklad na poskytovanie našich služieb, na komunikáciu s vami alebo na zlepšenie našich služieb.
Popis: Agar prášok je prírodné zahusťovadlo a želírujúci prípravok z morskej riasy.
Agar-Agar, známa v Japonsku ako kanten, je výborným prirodzeným želírujúcim prostriedkom s veľmi jemnou chuťou. Mimo to je veľmi výživná, pretože obsahuje mnoho minerálov. Môže byť použitá na dezerty – želé alebo korenené zeleninové aspiky. Neutrálna chuť agar-agaru neovplyvní prirodzenú arómu ovocia alebo zeleniny.
Neobsahuje žiadne chemické prísady ani farbivá. Agar sa získava z červenej morskej riasy. Je vhodný na výrobu krémov, dezertov, džemov a pudingov.
Zloženie: Agar morská riasa
Použitie: Obsah vrecka stačí na 1,4l pitnej vody. Potrebné množstvo nasypte do vody a uveďte do varu. Chvíľu, cca 1-2 minúty nechajte povariť. Vodu je možné ochutiť citrónom alebo inou šťavou. Po uvarení zalejeme ovocie, dezert a pod. a necháme vychladnúť. Agar po vychladnutí stuhne. Tuhne už pri izbovej teplote.