Kliknite pre viac produktov
No products were found.
Pokračovaním v prehliadaní tejto webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie a vašich osobných údajov v súlade s nariadením EÚ GDPR. Viac detailov
Kategórie blogu
Posledné komentáre
Vyhľadávanie v článkoch

Znak overeného obchodníka na FB

Publikované 12-03-2017 817
Obľúbené0
Ak pravidelne navštevujete našu facebookovú stránku (ktorá má mimochodom už 46.000 fanúšikov, čomu sa veľmi tešíme) určite ste si všimli, že pri našom mene svieti modrá fajka.
Je to ocenenie, ktoré rozdáva priamo Facebook. Zamysleli ste sa niekedy nad tým, čo znamená?

Modrá fajka je znakom overeného obchodníka, či osoby. Facebook má na priradenie tohto označenia prísne kritéria. Je to ocenenie, ktoré sa nedá kúpiť, nezávisí od počtu fanúšikov ani od dĺžky fungovania stránky a na Slovensku bolo udelené zatiaľ len pár desiatkam stránok. Tu sú niektoré kritéria, ktoré musí spĺňať stránka, ktorá ho získa:
  • originálny obsah
  • referencie a odkazy z ostatných stránok
  • stránka, ktorá nekradne fotky ani články
  • nepodporuje a neorganizuje podvodné súťaže (Vedeli ste, že na FB je zakázané organizovať súťaže, kde vyžadujete lajkovanie, zdieľanie alebo vyžadujete akýkoľvek komentár alebo označenie priateľov? Stránky, ktoré toto pravidlo porušujú postupne bez vyzvania FB maže.)

Sme hrdí, že sa môžeme pýšiť týmto ocenením a že sa nám na Facebooku podarilo vytvoriť náš malý svet zdravo zmýšľajúcich ľudí so skvelými nápadami.

Ďakujeme za vašu priazeň :)

---
Ak nás na facebooku nesledujete, rýchlo to môžete napraviť :)
Ak chcete dostávať ešte viac informácií od nás - články, rady a zaujímavosti, prihláste sa na odber newslettera: https://www.babickinazahrada.sk/blog/clanky-a-zaujimavosti-prihlasenie-na-odber-n484

Napíšte komentár
Odoslať odpoveď
Prosím prihláste sa pred publikovaním komentára.

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa