Kliknite pre viac produktov
No products were found.
Pokračovaním v prehliadaní tejto webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie a vašich osobných údajov v súlade s nariadením EÚ GDPR. Viac detailov
Kategórie blogu
Posledné komentáre
Vyhľadávanie v článkoch

Sviečka – symbol svetla a čistoty

Publikované 18-06-2017 5172
Obľúbené0

Horiaca sviečka spaľuje negativitu

Sviečka je tu od nepamäti a je naším veľkým pomocníkom. Ľudia si ňou zútulňovali obydlia, svietili v tme, zapaľovali a zapaľujú ako symbol večného života na hroboch, pri úmrtiach či na pohreboch. Sviečka sa používala a dodnes používa pri mnohých sviatkoch ako napr. Vianoce, mnohých posvätných rituáloch, relaxačných aktivitách, meditáciách, modlitbách, vo wellness zariadeniach či v ktorejkoľvek miestnosti domova. Možno mnohí z Vás zapaľujú sviečku intuitívne, svetlo sviec totiž človeka energeticky pozdvihuje. Horiaca sviečka spaľuje negativitu v priestoroch. Je to akýsi čistič. Môžeme pokojne tvrdiť, že pomáha očistiť aj dušu od hnevu.

Keď hovoríme o svetle sviečky ako o očistnom, máme pre Vás skvelý tip: Keď sa s niekým prudko pohádate, zažijete nepríjemné výmeny názorov, zapáľte v miestnosti kde sa hádka udiala na minimálne 1 hodinu sviečku. Oheň má silu tieto neviditeľné zhluky dekomponovať. Tiež zaujímavou metódou či rituálom vnútornej psychickej či mentálnej očisty je napísať si všetky svoje trápenia, bolesti na papier a potom ho spáliť.

 

Symbol vnútorného svetla každého človeka

Sviečka je fascinujúcim nástrojom a akýmsi symbolom vnútorného svetla každého človeka. Svetlo vo vnútri je vždy prítomné  či už ako iskra alebo blčiaci plameň a kto si uvedomuje túto pravdu je osvietený. Živé bunky vyžarujú svetlo, my ľudia sme tiež svetelné bytosti. Každá myšlienka zanecháva záznam v bunkách. Keď zvýšime svoje vibrácie, zmeníme negatívne myšlienky a presvedčenia, nahradíme ich pozitívnym a láskavým pohľadom a postojom „v živote neexistujú prekážky iba výzvy, nech sa týkajú akejkoľvek oblasti života“ a zbavíme sa hnevu a strachu, v našich bunkách bude viac svetla a prejaví sa to na životnej energii a následne na zdraví.

 

Oheň – základný element sviečky

Sviečka symbolizuje element ohňa - svetlo vzniká z tohto elementu. Energia ohňa sa na rôznych úrovniach bytia prejavuje inak. Na hmotnej úrovni cez pocity v našich telách tak, že máme dosť vitality, veľkú túžbu a sme vášnivý – to prejav ohňa v nás. Na emocionálnej úrovni sa element ohňa prejavuje ako ctižiadostivosť, odhodlanie, tvorba. Na úrovni mentálnej ako intelekt, charizma, sila, vodcovstvo. Tak ako súčasťou nášho života a každodenného bytia sú elementy - voda, vzduch, zem, tak i element ohňa má svoj pozitívny význam. Pri zapaľovaní sviečok najmä večer pred spaním treba byť ale opatrný a horiacu či tlejúcu sviecu odporúčame skontrolovať či dohorela.

 

Na trhu je v súčasnosti mnoho druhov sviec, či už vonné, s prímesou bylín, bielej šalvie, prímesou éterických olejov či sviečky vyrobené z včelieho vosku a tiež čajové kahančeky. Nech už siahnete po ktorejkoľvek sviečke či kahančeku, doprajte si malú radosť pre seba či blízkych, spríjemnite svoje domovy či priestor a čas nech robíte čokoľvek.

V Babičkinej záhrade ručne pripravujeme mnoho druhov sviečok z včelieho vosku - inšpirujte sa našou ponukou Handmade výrobkov

Do ponuky sme zaradili aj Zdravé sviečky zo sójového vosku, ktorých nádherné vône potešia vaše zmysly.

...

Pre BZ napísala Miška

Napíšte komentár
Odoslať odpoveď
Prosím prihláste sa pred publikovaním komentára.

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa