Kliknite pre viac produktov
No products were found.
Pokračovaním v prehliadaní tejto webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie a vašich osobných údajov v súlade s nariadením EÚ GDPR. Viac detailov
Kategórie blogu
Posledné komentáre
Vyhľadávanie v článkoch

Parížska raw torta

Publikované 20-10-2016 7018
Obľúbené0

Korpus : V mixéri s nožmi  „S“ rozmixujeme vopred namočené (cca 2 hodiny) vykôstkované datle a vlašské orechy nie príliš najemno, aby bolo cítiť čo chrúmete :), korpus mám radšej na hrubšie, nakoľko krémy budú jemné.  Množstvo bolo v mojom prípade veľká dvojhrsť orechov a veľká dvojhrsť  datlí. Ale toto množstvo si môžete upraviť podľa seba, podľa toho budete mať korpus buď nižší alebo vyšší.

Plnka č.1: tzv. parížska :) Jednu krabičku kokosovej smotany (nie mlieka, ale smotany) (2 dcl) rozmixujem s veľkou PL kakaa + 10g agar (rastlinná želatína), túto vrstvu nesladím, mám rada tú horkosť zmiešanú so sladkosťou ostatných vrstiev. Vylejeme na korpus a dáme stuhnúť do mrazničky.

Plnka č.2: V mixéri „S“ rozmixujeme vopred namočený (cca 2 hod) hrnček kešu orechov, 5 Pl kokosového oleja + podľa chuti prisladíme s agáve alebo javorovým sirupom (skúšame sladkosť).

Znovu do mrazničky.

Poleva: zmiešame 5 PL kokosového oleja + 1 Pl kakaa + agáve podľa chuti, rozlejeme na tortu a dozdobíme.

 

Nabudúce budem klásť krémy opačne, na korpus dám najskôr hutnejšiu kešu vrstvu až na ňu vylejem parížsku plnku, urýchlim tým tuhnutie a uľahčím krájanie :)

Z tejto torty vám stačí úplne malý kúsok na zasýtenie aj uspokojenie maškrtných chúťok :)

Všetky ingrediencie nájdete v našom e-shope.

Napíšte komentár
Odoslať odpoveď
Prosím prihláste sa pred publikovaním komentára.

Menu

Vytvorte si bezplatný účet, aby ste si mohli ukladať obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet, aby ste mohli používať zoznam želaní.

Prihlásiť sa