Cviklový raw koláč
RECEPT:
Korpus:
200g sušené datle
200g mandle
50g kokos
Všetky ingrediencie spolu rozmixujeme vo vysokootáčkovom mixéri na hladkú a lepivú hmotu. Hmotu vtlačte na celé dno tortového korpusu (25cm).
Plnka:
2dcl rozpusteného kokosového oleja
100g kešu orechov (orechy namočíme vopred aspoň na 2hodiny a pred mixovaním scedíme)
2 stredne veľké cvikly
2 lyžice medu
lyžica kakaa
kokos
Kokosový olej rozmixujeme spolu s medom a kešu orechami. Pridáme cviklu, kakao a doplníme kokosom podľa chuti.
Čokoládová poleva
1,5dcl rozpusteného kokosového oleja
50g kakaa
1 lyžica medu
30g kešu orechov (namočených vopred)
½-1 banán
Kokosový olej rozmixujeme s medom a kešu orechami, pridáme kakao. Na záver zjemníme konzistenciu banánom.
zdroj: naši priatelia z rawery: www.rawery.sk :)