Filter produktov

Vyhľadávanie na blogu

STRUKOVINY Počet produktov v kategórii: 10

Strukoviny patrili v minulosti k základným potravinám vďaka ich vysokému podielu hodnotných bielkovín, ktoré sú zdravou alternatívou k živočíšnym bielkovinám. Dnes by mali byť častou súčasťou jedálnička každej rodiny. Zaraďte do svojich receptov bôb, cícer, fazuľky adzuki, či červenú šošovicu a zlepšite trávenie celej vašej rodiny.

Mungo je zvláštny druh fazulky, ktorá pochádza z Indie. Sú vhodné na varenie, alebo na klíčenie - mungo klíčky majú významný obsah bielkovín, vlákniny, vápnika, horčíka a železa. Fazuľky azuki sú obľúbenou náhradou mäsa pre vegetariánov, obsahujú fosfor a draslík. Azduki fazulky sa používajú aj na klíčenie. Ich klíčky sú vhodné do šalátov, nátierok, či na ozdobu jedla.

Vhodné na prípravu kaší, pyré, či polievok.

Strukoviny v bio kvalite.

Zobrazených 1 - 10 z 10 položiek
Zobrazených 1 - 10 z 10 položiek